9 august 2010

Sa salvam niste suflete de catei

Hey fetelor!

Am preluat aceasta postare de la Koko in speranta ca poate,printre cititorii mei se gasesc niste oameni cu suflet care doresc sa adopte niste catei superbi care merita sa traiasca intr-un camin cald,sa nu sufere de frig,de foame si de sete!Sa cunoasca dragostea unor stapani si caldura unei familii.
Va las sa cititi postarea:


"Am apelat la Maria intrucat imi doresc din inima ca surorile catelusilor de care am grija de curand sa fie in siguranta, dar mai ales in mainile unor oameni cu suflet bun si care iubesc animalele. Sunt 9 frati, dintre care 5 baieti si 4 fete. Din cate mi-a zis medicul veterinar, mama lor ar fi de rasa, si anume ciobanesc german. Baietii au fost luati, dar au mai ramas 4 cateluse. Ele au 8 saptamani si traiesc in incinta unui grup scolar de prin zona Baneasa. Ingrijitorul mamei puilor cere pe un catelus 35 ron, fiind mai mult o suma simbolica, crezand intr-o oarecare superstitie, despre care nu stiu prea multe detalii. Am pus cateva poze cu catelusii mei, Rex si Bobby, iar surorile lor sunt asemanatoare. Nu am reusit sa fac poze cu ele, insa va veti da seama. Pentru mai multe detalii, sunati la nr. meu de tel : 0724485300. Va pup."
"Le rog pe toate detinatoarele de blog-uri sa preia postarea si va rog pe voi, cititoarele blog-ului, sa trimiteti mesajul mai departe. Trebuie sa le gasim o casa pufoaselor! :D"


Un comentariu:

Totalul afișărilor de pagină

Recent Visitors