25 august 2011

Review : ES Brand 20 Color Double Stack Eye Shadow Palette

Hello girls,Stiu, titlul pare foarte ciudat si complicat dar asa se numeste paleta pe care vreau sa v-o arat astazi!:-?? Totusi cred ca o sa-i spun ES 20 Eyeshadow Palette pentru ca o sa-mi fie greu sa scriu de fiecare data denumirea ei "oficiala".

Anyway, cand v-am aratat machiajul de aici, va spuneam ca o sa revin cu un update la produsele folosite. Ei bine, am revenit cu asa zisul update si vreau sa va arat paleta pe care am primit-o spre testare de la KkcenterHk.

  • De cand am primit-o, o folosesc everyday. Culorile sunt absolut superbe si imi place ca pot realiza machiaje simple de zi cu zi dar si machiaje mai deosebite (sau turbate:)), cum vreti voi sa le spuneti).

  • Paleta contine 20 de farduri, 13 culori mate si 7 culori metalice.

  • Pastilele sunt foarte mari, mai mari si ca o moneda de 50 de bani (mai jos gasiti o poza demonstrativa).

  • Fardurile sunt destul de pigmentate, in special cele metalice (lucru ce se poate observa si in swtach-uri). Singurul fard nepigmentat si care imi da ceva batai de cap este cel alb, mat.

  • Se blenduiesc extrem de bine si usor, insa, spre deosebire de fardurile din paleta 88/120 nu sunt asa prafoase, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aplicati o baza inainte. Asta e universal valabila pentru toate fardurile!

SWATCHES:O gasiti aici la pretul de 16.82$.


De asemenea daca doriti sa vedeti un machiaj realizat cu ajutorul acestei palete, intrati aici.


Astept sa-mi scrieti pe adresa deea.beauty@yahoo.com daca aveti intrebari/cereri sau propuneri pentru mine!

Nu uitati de concurs!
Pupici
Bye


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Recent Visitors