4 octombrie 2011

Make-up:The colour of my soul (Review feather lashes)

Hello ladies,


Am avut un pic de timp liber astazi si m-am gandit sa nu las timpul asta sa treaca asa, neproductiv si cum am primit niste gene false din pene de la KkcenterHk, m-am gandit sa ma "joc" un pic cu ele si sa va arat rezultatul.

Inainte de asta vreau sa va si vorbesc un pic despre genele false (desi nu sunt foarte multe de zis).Nu stiu daca sunt din pene naturale, dar eu tind sa cred ca da. Sunt foarte moi si flexibile, s-au mulat imediat dupa forma ochiului meu fara prea mari batai de cap asa cum mai intampin la cele sintetice.
Sunt foarte fine la atingere si imita perfect penele adevarate, cel putin firele negre din colt (se poate vedea si in poza) are exact nervurile unei pene si sunt atat de fin lucrate incat chiar iti creaza senzatia ca sunt cat se poate de reale!

Prea multe de spus nu am, sunt niste gene false foarte ok de o calitate destul de buna si pot fii folosite de persoanele mai nonconformiste, la un eveniment mai special sau pentru o petrecere cu tematica (ca tot vine Halloween-ul:D).

Le puteti cumpara de aici :www.kkcenterHk.com la pretul de 3.69$


Iar acum "joaca" mea de care vorbeam un pic mai sus :DSper sa va placa, astept feedback-ul vostru!

Sa aveti o saptamana superba in continuare!


Astept sa-mi scrieti pe adresa deea.beauty@yahoo.com daca aveti cereri/propuneri sau intrebari pentru mine!


Pupici
Bye!


PS: daca va intrebati de ce am pus titlul asta, ei bine trebuie sa stiti ca aceste culori exprima cel mai bine felul in care ma simt in aceasta perioada, fericita (pink) si linistita (bleu):D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Recent Visitors