24 decembrie 2012

NOTD: Christmas Nails!

Hello ladies,Deja se simte prin oras mirosul de sarmale si de cozonaci calzi si parfumati...mmmm un deliciu!
 Probabil ca multe dintre voi sunteti pe ultima suta de metri cu pregatirile, si eu mai am un pic de fiert la sarmalute si termin. Apoi stau cumintica si il astept pe Mosu .
Intre timp m-am gandit sa va arat ce manichiura am ales sa port anul acesta de sarbatori.

Anul acesta am ales sa-mi pun unghii false! Da...ati citit bine SA-MI PUN!
Am ales sa-mi pun singura unghiutele pentru ca de foarte mult timp admiram minunatiile si operele de arta pe care le vedeam pe blog-uri de profil si mi-am dorit sa invat si eu.
Dupa ce am rascolit internetul in cautare de informatii, mi-am dat seama ca nu e asa de simplu  fara o pregatire inainte (asta daca nu vrei sa-ti distrugi unghiutele sau mai rau pe ale altor persoane, facand experimente).
Asa ca am ales sa fac un curs de profil, pe care in prezent l-am si absolvit, asa ca acum ma pot numi Stilist Protezist Unghii and I'm so proud about that! :D
Va spun sincer ca desi la inceput cand vizionezi multitudinea de filmulete pe youtube, ti se pare simplu, cand incepi efectiv sa lucrezi cu gelul sau cu acrilul iti dai seama ca nu e chiar asa.
Te lovesti de foarte multe probleme, ai  multe intrebari si neclaritati iar internetul nu iti poate oferi un raspuns la toate. De aceea am preferat sa fac sa fac un curs pentru perfectionare si o acumulare de experienta, de ce nu?! Pentru ca a constat 90 % in practica.

Anyway, nu despre curs vroiam sa va vorbesc astazi ci despre manichiura mea de  Craciun :Nu sunt chiar atat de perfecte, as fi putut sa mai lucrez la ele insa pentru prima mea contructie cu gel sunt destul de reusite.
Sper pe viitor sa ma perfectionez pentru ca ma simt atrasa de acest domeniu din ce in ce mai mult.


Ce parere aveti?Va plac?


In incheiere vreau sa va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, sa va bucurati de cadouri si de momentele frumoase petrecute langa brad, cu mesele imbelsugate si de Nasterea Domnului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Recent Visitors