19 mai 2013

Black shoes!

Hey girls!Am avut o saptamana foarte agitata si n-am avut timp de mare lucru, asta explica si lipsa mea de pe blog, nu ca as vrea sa ma scuz dar asta e realitatea.
Incerc sa-mi organizez timpul cat de bine pot dar nu prea reusesc asa cum mi-as dori!

In alta ordine de idei, avusesem acu cateva sapatamani, o discutie cu niste fete legata de pantofi si ironic sau nu am realizat ca eu nu am o pereche de pantofi negri, simpli si clasici, usor de purtat la orice tinuta.
Nu am mai stat mult pe ganduri si am purces in punerea unei comenzi pe Lovelywholesale!Am asteptat-o cu sufletul la gura, cu ceva emotii dar finalul a fost unul pe masura asteptarii.  Teama mea cea mai mare a fost marimea dar surprinzator mi s-au potrivit perfect si pot chiar sa spun ca sunt foarte usori si comozi, in ciuda tocului un pic inselator la prima vedere. Ulterior mi-am dat seama ca sunt extrem de comozi si stabili, cred ca se datoreaza platformei si a tocului gros!Clutch-ul l-am achizitionat si pe el tot recent, cam pe acelasi principiu: duceam lipsa de o geanta neagra mica! E foarte draguta si ma bate gandul sa mi-o comand si pe rosu :D Voi ce spuneti?Pantofii ii puteti comanda de aici iar geanta de aici .


Astept sa-mi scrieti in continuare pe adresa deea.beauty@yahoo.com daca aveti cereri/propuneri sau intrebari pentru mine!
Pupici
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Recent Visitors