2 iulie 2013

NOTD: Electric Blue, the color of this summer!

Hey girls,
De multa vreme sunt in cautarea unui lac de unghii in nuanta asta de albastru neon, atat de la moda vara aceasta. V-am mai spus ca nu sunt un fan al culorilor neon insa albastrul electric m-a cucerit iremediabil si intentionez sa abuzez cat de mult pot de aceasta culoare.


Stiu ca exista o multime de brand-uri care au scos pe piata lacuri de unghii in aceasta nuanta insa eu nu obisnuiesc sa investesc foarte mult in oje pe motiv ca mi se pare o investitie proasta, unde de cele mai multe ori platesti brand-ul si nu calitatea.
De aceea optez catre alte variante mai accesibile si care de cele mai multe ori depasesc cu mult calitatea celor cu un brand de renume in spate. Mai bine investesc intr-un top coat si o baza buna!
Revenind la oile noastre, pentru NOTD de astazi am folosit Gabrini 3D din colectia Multivitamin, no. 57. Nu ma intrebati de ce ii zice 3D, pentru ca n-am observat nimic deosebit la ea, poate doar pensula este un pic mai lata, facilitand in felul aceasta aplicarea, insa alte diferente nu am observat!

A fost nevoie de 2 staturi pentru a ajunge la acest rezultat, nu mi-a patat unghiile insa va recomand sa folositi o baza buna inainte de aplicarea oricarei alte oje indiferent de culoare. In felul acesta preveniti ingalbenirea unghiilor, le protejati si in acelasi timp oja o sa va reziste mult mai mult timp.
Ca tot vorbim de rezistenta, am aplicat-o acum 3 zile si abia astazi a 4-a zi a inceput sa dea semne de usoara ciobire pe la colturi dar am venit repede cu un strat de top coat si cu siguranta o sa-mi reziste inca 2 zile, cel putin!Voi ce culori purtati vara aceasta?


Astept sa-mi scrieti in continuare pe adresa deea.beauty@yahoo.com daca aveti cereri/propuneri sau intrebari pentru mine!
Pupici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Recent Visitors